top of page

CD 'La Lecture'

"En zo volgt het ene juweeltje na het andere in ronduit exemplarische vertolkingen door twee musici die – volkomen terecht! – met hart en ziel in deze muziek geloven en dat ook voortdurend uitstralen." - Aart van der Wal

In december 2019 hebben wij onze debuut-CD 'La Lecture' opgenomen bij het label TRPTK! Opnamelocatie was de prachtige voormalige kerk 'Bij Andreas' in Naarden. De CD werd op 5 maart 2020 feestelijk gepresenteerd in de Gasthuiskapel in Zaltbommel. 

Op de CD staat het programma rondom 'Suzanne Leenhoff-Manet', de vrouw van de wereldberoemde schilder Edouard Manet. Er klinkt muziek van Franz Liszt, Carolus Leenhoff, Richard Wagner, Gustave-Adolphe Koëlla, Jacques Offenbach en Jean-Baptiste Fauré. Tevens zullen Radio 4-presentator Ab Nieuwdorp en directrice van het Frans Hals Museum Ann Demeester, als vertellers op de CD te horen zijn. Arrangeur Willem van Merwijk arrangeerde enkele composities speciaal voor ons.

 

Op 4 november 2019 vertelden we al live over dit project bij 'De Klassieken' op Radio 4. Tevens speelden we toen muziek van Offenbach en Wagner.
Op 24 februari 2020 waren we live te gast bij 'NTR Podium' op Radio 4. We speelden toen live muziek van Liszt en Wagner.
Op 6 maart besteedde 'De Klassieken' op Radio 4 wederom uitgebreid aandacht aan onze CD, die een dag eerder uitkwam. Er werd o.a. muziek van de CD gedraaid van Wagner en Jean-Baptiste Fauré.

Bestel eenvoudig, per mail, de CD bij ons en hij komt gesigneerd naar je toe!

bottom of page