• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2018 Cello Piano Duo, cellopiano81@gmail.com. Fotografie: terhorstfoto.nl

CD 'La Lecture'

In december 2019 hebben wij onze debuut-CD 'La Lecture' opgenomen bij het fantastische label TRPTK! Opnamelocatie was de prachtige voormalige kerk 'Bij Andreas' in Naarden. De CD zal op 5 maart 2020 gepresenteerd worden in de Gasthuiskapel in Zaltbommel. Daarna volgt een landelijke tournee.

Wil je ook bij de CD-presentatie zijn? Dat kan! De toegang is gratis! Opgeven van tevoren is noodzakelijk: cellopiano81@gmail.com

Op de CD staat het programma rondom 'Suzanne Leenhoff-Manet', de vrouw van de wereldberoemde schilder Edouard Manet. Er klinkt muziek van Franz Liszt, Carolus Leenhoff, Richard Wagner, Gustave-Adolphe Koëlla, Jacques Offenbach en Jean-Baptiste Fauré. Tevens zullen Radio 4-presentator Ab Nieuwdorp en directrice van het Frans Hals Museum Ann Demeester, als vertellers op de CD te horen zijn. Arrangeur Willem van Merwijk arrangeerde enkele composities speciaal voor ons.

 

Op 4 november 2019 vertelden we al live over dit project bij 'De Klassieken' op Radio 4. Tevens speelden we toen muziek van Offenbach en Wagner.

Voor de opnames hebben we een succesvolle crowdfundingsactie gehad om onze CD te kunnen financieren.